Katalog

Idag ska vi äntligen börja fota produkterna till vår katalog. Malin, Moa och Frida fotar för tillfället medan Anna och Sofie skriver på projektplanen. Vi har inte gjort så mycket nytt de senaste dagarna, det är därför vi inte uppdaterat så ofta. Snart är det juluppehåll, så det är blir antagligen sista gången vi uppdaterar år 2008. Så vi passar på att önska er alla god jul och gott nytt år!


(Det kan eventuellt komma upp lite bilder från dagens fotografering senare)

/Cocoa Design UF


10/12

Idag har vi bestämt priser på alla våra klara produkter. Så snart kommer vi att lägga upp en prislista och bilder på produkterna. Nästa vecka ska vi göra en katalog, men mer om den senare.

I fredags hade vi vår stora företagspresentation. Det var självklart nervöst, men det gick väldigt bra ändå! Vi hade nått vårt uppsatta mål på tio produkter, så det fanns ingen anledning att vara missnöjda. Gasen i botten! Hej svejs!

/ Cocoa Design UF


Nya utmaningar

Tro inte att vi bara sitter och latar oss när vi är klara med ett plagg. Det här projektet började vi med idag, så vi lägger upp lite "före" bilder. Resår är allt som saknas och så fort vi fått det (antagligen på torsdag) kommer plagget att bli klart. Wait and see... This is a good one...




/ Sofie och Malin

2/12

Idag har vi delat upp arbetet inom företaget. Malin och Sofie har sytt och Frida, Anna och Moa har varit i skolan för att förbereda vår presentation. Vi lägger upp bilder på de nya plaggen.






/ Cocoa Design UF

RSS 2.0