Frukost

Idag började företags-dagen bra! Vi möttes på café Biscotti för frukost, väldigt mysigt. Där bestämde vi en del om vad som behövs när vi börjar sy. Så som symaskiner, saxar och knappar med mera. Vi kan tipsa er om frukosten på caféet, falla och kaffe/te/choklad/juice för bara 29 kronor!

13 oktober

Hej!


Det är svårt att hålla bloggen uppdaterad nu i början av vårt arbete, eftersom vi inte startat på "riktigt". Idag har vi i alla fall skrivit ett mail till vår rådgivare, ännu ett steg på vägen! :)

/ Cocoa Design UF


Marknadsundersökning

Vi gjorde en marknadsundersökning på skolan för att se hur många som skulle vara intresserade av våra produkter. Här har ni resultatet:



/ Cocoa Design UF 

Viktiga datum för företaget

UF startar 29/9
Registrering av företaget senast 31/10
Affärsplan klar senast 10/11
Anmälan till UF-mässan 24/11
♥ Företagspresentation 5/12
♥ Mässeminarium (datum ej klart)
♥ Våga-vara-egen-mässa i Älvsvsjö 19-20/2
♥ Redovisning av projektarbete och företagande 29/4
♥ Årsredovisning senast inskickad 29/5

(Fler viktiga datum kan komma att läggas till uder året)

/ Cocoa Design UF

Update

Har ändrat och fixat lite med layouten på bloggen. Om ni har någon åsikt om någonting är det bara att säga till. Hoppas alla tycker om det!

Här är en link till våran blogg (Som du just nu är inne på)→ Cocoadesign UF (Testar)

/ Anna


Välkommen till Cocoa Design UF:s blogg!

Vi är fem modeintresserade tjejer som går tredje året på Vallentuna gymnasium. Vi har grundat Cocoa Design UF i kursen småföretagande B och projektarbete.

Vår affärsidé är att:  "Vi ska tillverka nya unika kläder och smycken utav gammalt och nytt. Stommen består utav andrahandsplagg som förnyas med hjälp av broderier och dylikt. Våra produkter riktar sig till kvinnor i alla åldrar."

Enjoy! / Sofie, Anna, Malin, Moa och Frida. Cocoa Design UF


RSS 2.0