2 färdiga plagg!

Idag har vi arbetat riktigt bra! Vi har knåpat ihop två färdiga klänningar som faktiskt blev riktigt fina:


Fika

Efter ett hårt arbete kände vi sockersuget komma krypamde. Vi hade turen med oss: Moa hade med sig kakor, mums ;D


Syjuntan sätter fart

Nu sitter vi här, runt bordet och dricker te medan stora snöflingor stillsamt faller mot marken..

Vi har äntligen börjat sy på våra första plagg, känns bra :D Det är mycket att göra nu inför den stora presentationen den 5/12 men vi har läget under kontroll ;) Denna vecka kommer vi tillbringa mycket tid till att sy i vår fina lilla stuga ute i Ekskogen,där vi har fått rikigt hemtrevligt med symaskiner,provdocka och anslagstavla.



P.S Nu har vi äntligen fått stryka över några fler viktiga datum i det här inlägget. D.S

Inspiration

Hej!

I tisdags var vi hemma hos Sofie i vår verkstad och jobbade. Vi passade på att klippa ut lite bilder ur tidningar som ska inspirera oss i vårt arbete.




/ Cocoa Design UF

Arbete

Hej!

Nu är vi snart klara med vår affärsplan. Sofie och Anna renskriver vår likviditets- och resultatbudget och Malin, Frida och Moa renskriver all text. Snart kommer vi igång med att sy!

/Cocoa Design UF

Företagsverkstaden

Igår var vi och fixade hemma hos sofie, i en liten stuga på hennes tomt där vi ska ha våran verkstad. En stuga där vår kommande kollektion ska skapas. Det var roligt & skönt att äntligen komma igång så att vi kan börja sy snart!

Vi tänkte lägga upp lite före- och efterblider här på bloggen, men eftersom att vi inte han riktigt klart så kommer förebilderna nu & efterbilderna vid ett senare tillfälle.





/ Cocoa Design UF

RSS 2.0